technicus tram
Randstad
Oostende, West-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Voor het onderhoudscentrum van De Lijn in Oostende zijn wij op zoek naar een technicus tram. Je staat, samen met je brigade, in voor het mechanische onderhoud van de trams.

Concreet houdt dit het volgende in : - vervangen van olie van compressoren en reductoren- vervangen van remplaten van schijfremmen, van koolborstels, van mechanische en elektromechanische delen ensystemen-

nazicht van gelijkstroommotoren en stroomafnemer- herstellen van reizigerszetels, van elektrische pannes in het laagspanningsgedeelte-

opzoeken defecten en deze herstellen- herstellen van kleine schades door aanrijding met vervangen van plaatwerk, schilderwerk en zelfklevers aanbrengen.

Je reviseert tram en wisselgehelen. Hieronder verstaan we : - montage en demontage- revisie van draaistellen, wielassen, deuren, opstaptreden, stroomafnemer, tractiemotoren,reductiekasten, railremmen, remsystemen en compressoren.

Loonpakket : ? 14,7063 bruto / uur + ? 2,01 standplaatsvergoeding / dag + ? 8 maaltijdcheque / dagKilometers met de wagen worden niet terugbetaald.

Er is wel 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je wordt tewerkgesteld in het onderhoudscentrum te Oostende.

qualification

 • Je bent in het bezit van een diploma elektromechanica of (industriële) elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring. Als schoolverlater kom je ook in aanmerking!-
 • Je weet van aanpakken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.- Je bent iemand die (elektrische) problemen kan detecteren en oplossen.

 • Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.- Je staat open voor bijscholing / opleiding.- Je hebt oog voor veiligheid. Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier