INSIDE SALES - Jette (BE)
Hays Response
Jette, BE
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

HAYS RESPONSE BRUSSEL ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE INTERNAL SALES MEDEWERKER (M / V) Voor een vooraanstaande onderneming, gelegen in Brussel, is Hays Response Brussel op zoek naar een Internal Sales representative.

 • Brussel - makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
 • Commerciële functie met uitgebreide opleiding
 • Interessant salarispakket met aantrekkelijke bonussen In deze functie ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket.
 • Zo sta je onder meer in voor het telefonisch verkopen van onze klant hun dienstverlening, alsook relaties met jouw vaste klantenportefeuille in België en Nederland te onderhouden.

  Verder zal je het gehele salesproces opvolgen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten en gaat voor hen op zoek naar een geschikte oplossing voor al hun vragen.

  Ten slotte ben je commercieel gedreven en werk je steeds resultaatsgericht om de opgegeven targets te realiseren. Hays Response Brussel is voor deze gevarieerde job op zoek naar de juiste kandidaat die reeds...

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier