Service Technieker - Hoogtechnologische machines - Mooi loon!
Client of Manpower
Wilrijk, Antwerpen, BE
14 uur geleden
source : Jobat

Na een grondige opleiding (2 weken) in het hoofdkantoor te Duitsland ben je als service technieker dagelijks op de baan vergezeld door een collega-technieker.

Je bent actief over heel België en werkt meestal de hele dag ter plaatse bij de klant, afhankelijk van het project kan dit soms met meerdere collega's en meerdere dagen zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en de herstellen van installaties bij klanten. Hiervan stel je een gedetailleerd rapport op en rapporteert deze aan de klant en de interne dienst.

Eén keer per maand komt heel het service team samen voor een follow-up meeting.

De service technieker die wij zoeken heeft bij voorkeur een technisch diploma (richting elektromechanica, Mechanica, Onderhoudstechnologie, ) of kan ervaring voorleggen in een technische service functie.

Je hebt een zeer goede kennis van mechanica (planlezen, lagers, riemen, centrifugale pompen, kleppen,..) en hebt een basiskennis elektriciteit (planlezen, motoren,.

 • Kennis van meet- en regeltechniek of PLC is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Een flexibele werkhouding is noodzakelijk daar je steeds op de baan vertoefd en je werk- en reisuren niet voorspelbaar zijn.
 • Omdat je dagelijks in contact staat met de interne dienst en klanten is een zelfstandige, nauwkeurige en communicatieve houding van groot belang.

  Naast het vlot beheersen van de Nederlandse taal, spreek je bij voorkeur een woordje Engels en Frans. Je bent bereid om deel te nemen aan de wachtdienst (1 keer om de 6 à 7 weken).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier