Meubelplaatser op verplaatsing gezocht (m/v)
Konvert Construct Kortrijk
Kuurne, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een plaatser van maatmeubels (keukens, dressings, kasten, binnendeuren,...).

De firma is gespecialiseerd in de totaalinrichting van het interieur van woningen en bedrijfsruimtes.Je werkt op verplaatsing.

Aanbod

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf Je komt terecht in een toffe firma en wordt betaald volgens de loonbarema's.

Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract. Verder heb je recht op alle voordelen, eigen aan de bouwsector.

Vereiste kwalificaties

Je hebt een opleiding meubelmaker / houtbewerking gevolgd.Ervaring als plaatser is een pluspunt!Verder kan je plan lezen en werk je nauwkeurig.

Je kan overweg met de opdeelzaag, de afplakmachine,...Een rijbewijs B is een vereiste! Een rijbewijs BE is een groot pluspunt.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier