Internal Sales Engineer Back Office (m/f)
GRUNDFOS
Aartselaar Antwerp Belgium
6 dagen geleden

Over ons :

Grundfos is één van 's werelds meest toonaangevende pompproducenten, met sprekende waarden en een duidelijke visie. Grundfos maakt het voor haar klanten mogelijk om water te transporteren, te zuiveren en efficiënt te gebruiken binnen woningen, commerciële gebouwen, in nutsbedrijven en op industrieel en agrarisch terrein.

Grundfos streeft naar een continue innovatie van haar producten en diensten.

Met 80 verkoopkantoren in meer dan 56 landen is Grundfos wereldwijd actief met medewerkers die beschikken over een brede expertise en een sterke focus op het vinden van intelligente onderscheidende pompoplossingen.

Grundfos heeft de markt onderverdeeld in drie verkoopsegmenten : Building Services, Industry en Water Utility. De Grundfos producten vinden hun weg naar de markt hoofdzakelijk via lokale distributiekanalen, maar ook rechtstreeks.

Grundfos Bellux NV is een technisch-commercieel georiënteerd bedrijf met veel oog voor

social responsibility’ en een open sfeer. Wij zien onze medewerkers als één van de belangrijkste elementen om te komen tot succes.

Hoe je bijdraagt tot het succes van ons bedrijf :

Voor de afdeling Back Office zijn wij op zoek naar een Internal Sales Engineer Back Office (m / v).

Na een grondige opleiding zal je instaan voor het verwerken en opvolgen van klantenaanvragen van voornamelijk installatiebedrijven aangaande openbare aanbestedingen.

Je rapporteert hiervoor aan de One Office Manager’. Een deel van onze Strategie 2020 is om een nog sterkere klantgerichtheid te ontwikkelen.

Jij speelt een belangrijke rol bij het realiseren van deze uitdaging. Je zult deel uitmaken van een dynamisch team in een internationale setting.

Wat je zult doen :

Als technisch-commercieel ingenieur ben je de link tussen het bedrijf en de klant, voor de regio België-Luxemburg, voor een breed productengamma.

Aan de hand van lastenboeken werk je een technische en energievriendelijke oplossing uit, in nauwe samenwerking met External Sales.

Je staat vervolgens in voor de opvolging en afhandeling van de offertes en blijft het technische aanspreekpunt voor onze klanten.

Je maakt en verwerkt prijsaanvragen in ons CRM systeem.

Wat wij in jou zoeken :

 • Je bezit een Bachelor-diploma in een technische richting;
 • Een eerste ervaring in een technisch-commerciële functie is een meerwaarde, maar niet noodzakelijk;
 • Je hebt een goede commerciële feeling en kan oplossingsgericht denken;
 • Je ben communicatief vaardig, leergierig en bent bereid tot zelfstudie;
 • Je bent flexibel, positief ingesteld en hebt een verantwoordelijke houding ten opzichte van onze klanten en collega’s;
 • Je bent stressbestendig en werkt gestructureerd;
 • Je werkt zowel graag zelfstandig als in team;
 • Je spreekt een aardig woordje Frans en Engels, naast het Nederlands;
 • Je werkt vlot met de Microsoft Office toepassingen en hebt bij voorkeur ervaring met SAP of een gelijkwaardig pakket.
 • Wat we aanbieden :

  Een uitdagende, vaste functie in een internationaal, goed georganiseerd bedrijf met een duidelijke missie en visie. Een aantrekkelijk salaris met de volgende extralegale voordelen : groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

  Doorgroeimogelijkheden tot Team Leader.

  Je werkt vanuit Aartselaar.

  Ben je geïnteresseerd in deze functie?

  Wens je graag meer informatie? Neem gerust contact op met mevrouw Mariem El Mourabet, One Office Manager, via het volgende nummer : +32 496 27 57 41

  Solliciteer vandaag door te klikken op Apply / voor deze vacature solliciteren , rechts van deze pagina.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier