Plaatser gietvloeren
Infinity Jobs
Kortrijk, Belgium
3 uur geleden

Functieomschrijving

Je zal als plaatser gietvloeren instaan voor het plaatsen van de eerste laag polyurethaan (geen epoxy). Deze vloer bestaat uit 3 lagen, de eerste 2 grondlagen en dan de toplaag die voornamelijk door fijne afwerkers wordt gelegd.

Je komt terecht in zeer mooie architecturale design woningen. Je werkt steeds binnen bij in de residentiële projecten.

Taken en profiel

Je zoekt een uitdagende job in de interieur sector.Je hebt ervaring als vloerder, schilder of pistoolspuiter.Je hebt de wil om te leren.

Je bent uiterst gemotiveerd en hebt een oog voor detail en afwerking.Je beschikt over een rijbewijs B.Doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheid schrikken je niet af.

Je bent flexibel en beschikt over een goed voorkomen.Je bent resultaatgericht en werkt graag in team.Je spreekt Nederlands.

Aanbod

Vast contract na inloopperiode.Tijdsregeling : voltijds dagwerk.Motiverend loon in verhouding tot je kennis, ervaring en prestaties.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier