Junior bankier voor EBC 'm\/v'
Start People Limburg GT
Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

BNP Paribas Fortis, een onderneming die garant staan voor eerlijk en ethisch ondernemen in een steeds lerende omgeving.

Als bankier ben jij de belangrijkste contactpersoon voor de klanten in één van de bankkantoren in regio Leuven en maak je met plezier tijd voor hen.

Of het nu gaat om financiële verrichtingen, gespecialiseerd advies, of dagelijkse bankverrichtingen : als bankier sta je de klant bij met raad en daad.

Met je commerciële ingesteldheid weet je wat de klant nodig heeft en wat hem drijft. Jouw klantgerichtheid en productkennis zijn jouw grootste troeven.

Spot je een commerciële kans? Dan laat je die niet liggen. Want jouw doel is om win-winsituaties te creëren op lange termijn voor de klant, de bank en de maatschappij.

Innovatie en creativiteit spreken je erg aan. Hierdoor kan je meedenken met de digitale revolutie in het bedrijf. Een handige digitale tool, een verbeterde workflow of vernieuwd product?

Deel het met je klanten.

BNP Paribas Fortis Easy banking, de gevestigde waarde op vlak van bankieren en verzekeringen is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een gezonde commerciële drive om hun team aan te vullen.

 • Bachelor of master diploma heb je reeds op zak (of gelijk gesteld door enkele jaren ervaring in de bankensector)
 • Grote troef is eerste kennis van bank- en verzekeringsproducten
 • Je bent een sociale duizendpoot en kan je probleemloos in het Nederlands uitdrukken. Extra talen zoals Engels, Frans en Duits zijn een leuke extra.
 • Een ganse dag allerlei mensen mogen contacteren klinkt jou als muziek in de oren
 • Je hebt een sociale, enthousiaste, dynamische persoonlijkheid die zich als een vis in het water voelt tussen een hecht team
 • Boeiende sector met elke dag nieuwe uitdagingen met heel wat doorgroeimogelijkheden
 • People person in hart en nieren die zowel focust op de service van zijn / haar klanten als de commerciële doeleinden
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier