Bediende facturatie
Accent
Antwerpen, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als facturatie bediende ziet jouw dag als volgens uit : Maken van pro forma?s en facturen voor kranen en hoogwerkers dit aan de hand van werkbonnen van de machinisten en dossiers die doorkomen van de besteldienst.

Dossiers dienen ontleed te worden zodat alles correct kan opgenomen worden op een pro forma / factuur : Prijsafspraken met klanten dienen gecheckt te wordenPannes verlet.

 • checken in speciale file en mee verwerken op pro forma / factuur.Je hebt dagelijks contact met : Chauffeurs voor het opvragen van werkbonnenKlanten voor het opvragen van PO?
 • s bestelbonnen facturatiegegevensCollega?s kraanbedrijven

  Bachelor of A2-niveau (ervaring is geen must)Zeer goede kennis Nederlands goede kennis Frans (en Engels)Vlot met ExcelEigen boekhoudprogramma hetgeen zal aangeleerd worden (ERP-

  systeem op komst)Vlot met cijfersNauwkeurig (!!!) en correct kunnen werkenKristisch zijnPlichtsbewustHouden van cijfersKan jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel dan ben jij de facturatie bediende die wij zoeken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier