Project & Maintenance Officer
Brussels Airport
Brussels, Belgium
3 dagen geleden

Project & Maintenance Officer

Apply HereBack

Bouw jij mee aan de luchthaven van morgen?

Al enige tijd pakken donkere wolken samen boven Brussels Airport Company : de coronapandemie zorgt voor een ongeziene crisis in de luchtvaartsector.

Maar elke crisis biedt kansen. En straks breekt de zon weer door!

Wij kijken dan ook met vertrouwen naar de toekomst. Daarom zoeken we vandaag talenten om mee vorm te geven aan de luchthaven van morgen.

Ben je niet bang voor wat turbulentie en hou je wel van een uitdaging? Stap dan nu aan boord voor een vlucht vol avontuur.

Wij zorgen voor boeiende projecten en interessante doorgroeimogelijkheden.

Ready for boarding?

Om ons departement Business Development te versterken, zijn we voor de afdeling Building & Facilities op zoek naar een (M / V) Project & Maintenance Officer ( voor een periode van 12 maanden, met mogelijke verlenging).

Jouw vluchtinstructies

Het departement Building & Facilities beheert het project OT (Oude Terminal) Fire Safety & Fire stability, dat tot doel heeft de veiligheid en brandstabiliteit van de constructiedelen van de oude terminal te waarborgen om te voldoen aan het wetgevingskader, de brandveiligheid te optimaliseren en evenementen in de Skyhall te organiseren.

Samen met de Project Manager B&F voer je de eerste werkzaamheden uit die voor dit project noodzakelijk zijn om de renovatie van de terminals met het oog op de verhuur ervan mogelijk te maken.

Deze functie rapporteert aan de Project Manager Building & Facilities.

 • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de administratieve bekommernissen van de aannemers, vuurvergunningen, toegang tot de curb, parkeerplaatsen voor bouw containers en leveranciers, aanvragen toegangsbadges,
 • Je voert controles uit op de werf, kijkt de vorderingsstaten na. Je controleert de technische fiches en uitvoeringsplannen
 • Je lost de dagelijkse vastgestelde problemen op en escaleert deze, indien nodig, naar jouw leidinggevende of naar de betrokken collega’s van Building & Facilities
 • Je rapporteert regelmatig m.b.t. tekortkomingen / incidenten en je houdt jouw leidinggevende op de hoogte van de vooruitgang, zodat de juiste beslissing kunnen worden genomen
 • Je volgt de veiligheid op de werf op en het naleven van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).
 • Jouw paspoort

 • Je hebt een basiskennis van bouwtechnieken en architectuur
 • Je hebt een basiskennis van bouwtechnische assets, inzicht in brand technische compartimentering is een pluspunt
 • Je vult dit aan met een goede kennis van algemene gebouwentechnieken en infrastructuurwerken
 • Je bent analytisch sterk, zeer oplossingsgericht met een can do’ mentaliteit
 • Je bent een communicatieve teamplayer en je kan gemakkelijk omgaan met interne en externe klanten
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden
 • Je beheerst het Nederlands of het Frans. Je hebt een goede passieve kennis van de tweede landstaal en het Engels.
 • Onze service aan boord

  Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen. Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving, die jouw talenten vleugels geeft.

  Bye bye, files! Brussels Airport heeft zijn eigen treinstation, met heel veel verbindingen. Je staat in no time en zonder stress op je werk.

  Ook je step of fiets zijn uiteraard welkom.

  Naast een aantrekkelijk salarispakket bieden wij je ook heel wat niet-financiële voordelen . Wat dacht je van een top-notch verzekeringspakket, kortingen op luchthavendiensten en maaltijdcheques?

  Aan boord bij Brussels Airport Company krijg je ook veel ruimte voor personal entertainment : flexibele werkuren én occasioneel thuiswerk.

  Ontdek de wereld van Brussels Airport door onze virtual reality-bril : https : / / www.brusselsairport.be / nl / onze-luchthaven / strategische-visie-2040

  De check-in

  Zin gekregen om jezelf te overstijgen en mee te reizen naar onze bestemming 2040?

  Stuur jouw CV en motivatiebrief via de daarvoor bestemde link. En wie weet, verwelkomen we je heel binnenkort wel aan boord!

  Meer info?

  Heb je toch nog vragen? Contacteer dan gerust Nante Rasolo op 02 / 753.44.52.

  Apply HereBack Powered by CVWarehouse

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier