Commercieel medewerker - bpost
bpost
2000 Antwerpen, Antwerpen, BE
il y a 3j

Functieomschrijving

Heb jij interesse om één van bpost’s duizenden unieke gezichten te worden? Goed nieuws, want wij zijn opzoek naar commerciële medewerkers voor het loket.

Je staat klanten met de glimlach te woord aan het loket en je stelt hen de juiste oplossingen voor, op basis van je kennis.

Je wil niet zomaar hun vraag beantwoorden, maar hun verwachtingen zelfs overtreffen. Indien nodig, verwijs je een klant door naar een klantenadviseur.

Je geeft niet alleen informatie, maar promoot ook onze post-, bank- en verzekeringsproducten en diensten. Verder zorg je ervoor dat je kennis over onze producten en diensten steeds up-to-date blijft.

Profiel

Je beschikt over een diploma Hoger Secundair Onderwijs (A2). Daarnaast kan je je werkplaats met eigen vervoermiddelen bereiken.

Dit is een functie die veel contacten met zich meebrengt : je bent dan ook sociaal vaardig, en je legt een commerciële en klantvriendelijke houding aan de dag.

Stilstaan is achteruitgaan : je wil blijven bijleren en bent bereid tot zelfstudie. Je ziet het zitten om te werken in meerdere kantoren binnen je regio.

Aanbod

Als commercieel medewerker werk je actief mee aan steeds betere diensten. Je maakt deel uit van een boeiende werkomgeving die volop in beweging is.

We werven een mix van contracten onbepaalde duur en contracten bepaalde duur (3 of 4 maand). Je kan rekenen op een competitief loon van €2288,75 bruto met bijkomende vergoedingen.

Opleidingen op maat en doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je niet stil blijft staan.

Bedrijfsinfo

Wie aan bpost denkt, denkt meestal eerst aan het ophalen en verdelen van brieven en pakjes. Op dat vlak kunnen we dan ook straffe cijfers voorleggen.

Elke dag zijn meer dan 15.000 postbodes op weg om brieven en pakjes op te halen en te bezorgen. Zo behandelen we elke dag niet minder dan 100.

000 pakjes en 10,5 miljoen brieven.

Heb jij na het lezen van dit alles een gezonde dosis 'goesting' om ons straffe team te komen versterken? Solliciteer dan nu! en neem snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature