Straddle Carrier Mechanieker - Haven Van Antwerpen - 2 ploegen + WE
Manpower Belgium
Beveren, BE
5 dagen geleden

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, containerbehandelaar in de Haven van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een (m / v / x) Mechanieker Straddle Carriers zonder hoogtevrees in 2 ploegen (vroege-late & weekends) en dit voor Linkeroever.

Job Description

Als mechanieker straddle carriers maak je deel uit van groot team van technische specialisten en sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het rollend materieel (straddle carriers, terminalvoertuigen, heftrucks, ) in de haven van Antwerpen, Linkeroever.

In deze functie ga je storingen en defecten detecteren en oplossen.

Daarnaast sta je in voor het onderhoud en herstellingen van elektrisch en elektromechanische gedeelte van de site. Ook kleinere herstellingen zoals het vervangen van lichten, banden wisselen, onderdelen vervangen hoort er ook bij.

Bij het uitvoeren van je taken is het samenwerken met je collega’s essentieel en maak je gebruik van de nodige documentatie.

Candidate Profile

Je beschikt over een technisch diploma richting mechanica / elektromechanica / haventechnieken / of gelijk door relevante werkervaring.

Naast ervaren technici komen ook mature schoolverlaters in aanmerking.

Je hebt ervaring in automechanica, (diesel) motoren en voertuig-elektriciteit. Een pluspunt voor deze rol zijn hydraulica, pneumatica en / of PLC-kennis.

Als persoon ben je leergierig en durf je initiatief nemen. Je werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Belangrijk is dat je geen hoogtevrees hebt aangezien de toestellen tem.

13 meter hoog kunnen zijn.

Je bent bereid om in een 2 ploegenstelsel te werken (vroege- en late) met weekenddienst. Dit is vanwege de 24 / 7 operaties op de plant.

Je beschikt over een eigen vervoer om op de terminal te geraken (geen openbaar vervoer).

What Client Offers

Als Mechanieker ontvang je een interessant salarispakket met tal van extralegale voordelen (cepa voordelen, maaltijdcheques, relevante technisch gereedschap, verzekeringen, etc.

Er wordt veel belang hecht aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!

Stel dan kandidatuur en klik op de knop 'solliciteren' onderaan deze website.

We trachten je binnen de twee werkdagen van een antwoord te voorzien.

Wens je graag meer info alvorens te solliciteren?

Neem dan gerust contact op met :

Trui Op de Beeck

trui.opdebeeck manpower.be

Discretie verzekerd!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier