Afdelingsmanager Klantendienst
IKEA
Gent, Belgium
5 dagen geleden

WIE JE BENT

Je bouwt en onderhoudt een levenslange relatie met zowel nieuwe als bestaande klanten. Op deze manier stimuleer je de omzetgroei en draag je bij tot winstgevendheid op lange termijn.

Door je communicatievaardigheden kan je klachten op een betrouwbare, efficiënte en vriendelijke wijze afgehandeld worden.

Het doel is onze klanten te motiveren vaker bij IKEA te komen winkelen omdat ze erop vertrouwen dat een bezoek steeds de moeite waard is en een aangename ervaring is.

Je hebt gedegen ervaring als leider en bent een echte teamspeler, waardoor je problemen kan oplossen en beslissingen kan nemen in een uitdagende en steeds veranderende retailomgeving.

Je daagt zowel je team als jezelf uit om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en steeds nieuwe, betere manieren van werken te zoeken.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Je vertaalt het businessplan van de winkel in een duidelijk actieplan voor je afdeling en je implementeert de verschillende acties.

Op deze manier draag je bij tot de positionering van de IKEA winkel als de leider voor binnenhuisinrichting op de lokale markt.

Je coacht en begeleidt je team om samen de doelstellingen te behalen en de klanten een uitzonderlijke klantenervaring te geven.

Je bent een geboren probleemoplosser : je luistert naar de klant en gebruikt je kennis om oplossingen aan te bieden en knopen door te hakken.

Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de efficiëntie en toekomstige winkelervaring van onze klanten te verbeteren.

Je implementeert nieuwe manieren van werken in de continu- veranderende omni-channel wereld.

Je coacht, motiveert, inspireert en engageert je team om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken.

OVER DIT WERKGEBIED

Als team bouwen wij aan een levenslange relatie met bestaande en nieuwe klanten. Zo stimuleren wij de omzetgroei. Wij zorgen ervoor dat de customer relations policy van IKEA op de meest optimale manier wordt toegepast.

We gebruiken hiervoor onze kennis van het assortiment, kennis die we dagelijks verbreden, zodat onze klanten de winkel verlaten met een positief gevoel en in de toekomst vaker terugkeren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier