Koeltechnieker Wolvertem
Accent
Wolvertem, BE
1 dag geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk van Belgi . Onze klant is eengevestigde waarde en installeert de binneninrichting van winkels enateliers bij bakkers en slagers.

Het bedrijf werkt over heel Belgi in Frankrijk en Nederland De projecten die gerealiseerd worden zijnuniek entoonaangevend.

Functiebeschrijving

AlsHVAC technieker Leg je ook elektrische leidingen Kan jekoelinstallaties uittekenen en installeren je kan koperlassen enhebt ervaring in het aansluiten vanleidingen

Functie-eisen

AlsHVAC technieker heb je : Je diensten als electricien reeds bewezenJe wil je verder bekwamen als koeltechnieker optie klimatisatie jehebt de nodige vakbekwaamheidsattesten Je werkt in teamverband maarkan ook autonoomwerken

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden. een leerijke en afwisselende job telkens vooreen ander project. Job optie vast een leuk team in kleine groepenmooi marktconforme verloning vlotte bereikbaarheid met dewagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier