Account Manager
Velde
Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Jij gaat de kar trekken in België. De eerste stappen zijn al voor je gezet, maar nu is het aan jou om Concapps in België op de kaart te zetten.

Je trekt nieuwe klanten aan en begeleidt en adviseert bestaande klanten.

Je bent in staat nieuwe deuren te openen! In overleg met de directie ontwikkel je een gedegen plan van aanpak. Het potentieel in je doelgroep is enorm.

Je werkt vanuit de overtuiging dat de diensten van Concapps aansluiten bij de vraag van je klanten. Je laat hen nadenken over nieuwe manieren van communiceren met hun community en je zet hun communicatiebehoeften om in een Concapps oplossing.

Bestaande klanten verlies je niet uit het oog. Je adviseert hen omtrent de toepassingen van hun mobiele app, website of online marketing.

Zo blijf je op de hoogte van wat bij hen gebeurt.

Geen dag is hetzelfde. Je bezoekt prospecten in het onderwijs, sport en vrije tijd. Je overtuigt hen met je stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden.

Als een echte kameleon kan je communiceren op elk niveau. De ene dag zit je aan tafel met een zwembad eigenaar of directeur van een school en de andere dag heb je overleg met de burgemeester van een Belgische gemeente.

Met lef en doorzettingsvermogen weet je het vertrouwen van de klant te winnen en de gestelde doelen te behalen.

Concapps loopt voorop in de markt en wil zich elke dag weer uitvinden en verbeteren. Jij bent de link tussen de markt en het bedrijf en signaleert en rapporteert marktontwikkelingen zodat jullie die voorsprong behouden.

Regelmatig ben je dan ook in Nederland voor overleg met de CEO.

Als je niet bij klanten, prospects of op een beurs bent, dan werk je vanuit je home-office.

Deze zelfstandige rol geeft je ook veel verantwoordelijkheid en je beheert je eigen klantenportfolio. Concapps vertrouwt erop dat jij doet wat nodig is om resultaat te boeken! Jij bent bepalend voor het succes in België en indien je beschikt over de nodige competenties is een doorgroei naar Regio Sales Manager België zeker mogelijk!

Wat breng je daarvoor mee?

 • Analytisch sterk
 • Geduld; iets langere trajecten schrikken je niet af
 • Je krijgt energie van vrijheid, verantwoordelijkheid en diversiteit
 • Deuropener én relatiebouwer
 • Idealiter beschik je over een netwerk binnen onderwijs, sport of vrije tijd
 • Oprechte interesse in mensen, kan overtuigen. Nieuwsgierig!
 • Ervaring of affiniteit met nieuwe technologieën
 • Bij voorkeur woonachtig in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams Brabant
 • Communicatief sterk op verschillende niveau’s in het Nederlands en Frans
 • Andere

  Wat krijg je er voor terug?

  Work hard, play hard!

  Concapps is marktleider in Nederland en snelgroeiend. Elke dag willen ze zichzelf weer uitvinden en verbeteren. Je komt terecht in een hippe en dynamische werkomgeving.

  De leuke bende Nederlandse collega’s krijg je er bij. Samen gaan ze geen uitdaging uit de weg.

  Je werkt in een continue veranderende omgeving, met innovatieve producten in verschillende markten. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen en bent mede bepalend voor het succes van Concapps in België en je eigen groei.

  Doorgroeien tot dé toekomstige vestigingsleider België behoort dan ook tot de mogelijkheden.

  Je krijgt alle ondersteuning die nodig is vanuit Nederland. Passie, inzet, doorzettingsvermogen....dan pas je perfect in het Concapps team

  Hard werken en een goede beloning hoort er bij, maar het nodige plezier zeer zeker!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier