Junior General Ledger Accountant
Recrewtment
Berchem, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures in accounting & controlling Voor een van de grootste Europese spelers op het gebied van goederenvervoer zijn we op zoek naar een Junior General Ledger Accountant.

Ben jij assertief en streef jij voortdurend naar verbetering? Solliciteer dan nu! Je voornaamste verantwoordelijkheden Financiële controle Je ondersteunt de Financial Controller bij de dagelijkse activiteiten aangaande de kosten en baten.

Je voert de financiële gegevens in de boekhoudsoftware in. Je voert de maandelijkse balansafstemmingen uit. Je helpt met de afsluiting van de maand en het boekjaar.

Je analyseert de financiële gegevens. Je ontwikkelt en actualiseert de schriftelijke beleidslijnen en procedures voor het financiële boekhoudproces.

Met het oog op voortdurende verbetering neem je proactief initiatief om het boekhoud- en afsluitingsproces te verbeteren.

Consolidatie Je ondersteunt de Consolidation Manager bij de jaarlijkse geconsolideerde bedrijfsaudit en de statutaire audit door externe auditeurs.

Je analyseert de interne verschillen met de betreffende partijen. Je ontwikkelt en actualiseert de schriftelijke beleidslijnen en procedures voor het financiële rapporteringsproces aangaande de consolidatie.

Met het oog op voortdurende verbetering neem je proactief initiatief om het consolidatie- en rapporteringsproces te verbeteren.

Jouw profiel Je hebt een graduaat of bachelordiploma Accountancy & Finance. Je hebt minstens 2 à 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans, maar hebt ook een goede schriftelijke / mondelinge kennis van het Engels.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je neemt initiatief en bent analytisch ingesteld Je bent assertief en proactief.

Je bent een teamspeler, maar kunt waar nodig ook zelfstandig werken. Je bent een expert in Excel en kunt perfect overweg met formules, grafieken en draaitabellen.

Je bent stressbestendig, georganiseerd en nauwkeurig. Je krijgt een aantrekkelijk loon met mooie extralegale voordelen. We geven je bij de start een grondige inhouse opleiding en alle coaching die je nodig hebt om op te starten.

Ook daarna krijg je alle kansen om je talenten verder te ontwikkelen. Je mag autonoom en tijdsonafhankelijk werken - zelfs af en toe van thuis uit of op locatie als dat beter uitkomt.

Je komt terecht in een jong en energiek bedrijf. Het gaat hier snel vooruit en dus verandert er altijd veel. Dat opent permanent perspectieven voor je carrière.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier