Inventory Planner
Manpower
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, actief in de medische farma industrie, zijn wij op zoek naar een Inventory Planner. Jouw voornaamste verantwoordelijkheid zal bestaan uit het plannen en beheren van de voorraadvoorziening die nodig is voor operationele business.

Hierbij zal zeer veel aandacht uitgaan naar stock- en customer service-optimalisatie. In deze functie sta je o.a. in voor het verzekeren van voldoende stock om zo ten allen tijde te kunnen voldoen aan customer service levels.

Hierbij houd je rekening met zowel de kosten als met de leveringstermijnen. Bovendien zal je samen met verschillende andere departementen instaan voor het maken van inventory-forecasts die ertoe leiden dat er steeds voldoende afgewerkte producten in voorraad zijn.

Voor deze functie is onze klant op zoek naar een Bachelor in Logistiek met een eerste werkervaring. Als Inventory Planner ben je een analytische geest die gestructureerd tewerk gaat.

Bovendien heb je geen problemen met zowel individueel als in teamverband te werken en sta je communicatief sterk in je schoenen.

Hiervoor beschik je over een goede kennis van het Engels en het Nederlands. Je bent vertrouwd met MS Office en je bent stressbestendig en flexibel.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier