Engineering Trainee Productie, Hoboken
Umicore
Hoboken, BE
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen.

We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu.

Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen.

En dan kom jij in beeld. Tijdens een opleidingstraject van 15 maanden (dat start in september 2020) doe je onder individuele begeleiding praktijkervaring op in diverse productieafdelingen.

Zo krijg je de kans om de verschillende technologieën onder de knie te krijgen om edele metalen te recycleren en te raffineren.

Volgende vakgebieden komen zeker aan bod : chemie, procestechnologie, mechanica, ... Ook op vlak van milieu, gezondheid, veiligheid, HRM en logistiek krijg je een degel.

 • Engineering;Film;Map;Coaching;Electromechanica;Productie;Veiligheid;TAL;Projecten;Metals Precious;Contract;Gezondheidszorg;
 • Logistieke sector;Proceschemie;Ontwikkelingswerk;Samenwerking;Metaal;Scheikunde;Services ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier