Heftruckchauffeur Volcontinu
AGO Jobs & HR
Aarschot, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs.Je zal instaan voor de verplaatsing van aluminiumschalen.

Je vult eerst schalen met behulp van een vultoren en rijdt ze daarna naar een ander deel van het magazijn.Je zorgt ervoor dat je de schalen nadien waterpas opbergt.

Daarnaast zal jij de schalen ook moeten controleren op overgebleven resten van het product.Eventueel maak jij de vultoren vrij van verstoppingen.

Je zorgt er bovendien voor dat je jouw werkomgeving na jouw shift proper achterlaat.

Je hebt ervaring met de heftruck en bent bereid een geldig attest te behalen.Weekendwerk en werken op feestdagen vormen geen probleem voor jou (volcontinu systeem).

Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, durft jouw handen vuil te maken en hebt geen probleem met een warme en vochtige omgeving.

De Nederlandse taal beheers je zeer goed omwille van de veiligheidsvoorschriften.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier