OPERATOR VOUWMACHINE (3 PLOEGEN)
Manpower
Lot, Vlaams-Brabant, BE
18 uur geleden
source : Jobat

Als "Operator vouwmachine" sta je in voor het zelfstandig bedienen van een vouwmachine met als doel de vooropgestelde productie output te garanderen.

Je staat in voor het stellen en het bedienen van de machine met als doel de rendabiliteit van de machine te maximaliseren en de vooropgestelde productie output te garanderen.

Je controleert periodiek de kwaliteit van de output van de machine met als doel tijdig fouten en onvolmaaktheden te ontdekken en deze recht te kunnen zetten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het periodiek preventief onderhoud van de machine alsook voor de algemene orde en netheid van-

en rond de machine. Tot slot zorg je voor een correcte en volledige administratieve opvolging.

Heb je een grafische of mechanische opleiding gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring binnen de grafische sector of binnen een productieomgeving?

Spreek je zeer goed Nederlands en / of Frans?

Ben je een teamspeler en sociaal ingesteld? Ben je bereid om in een 3-ploegentselsel te werken? Heb je een oog voor kwaliteit en detail?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier