Legal Counsel (m/v)
Konvert Office Brussel
Hasselt, BE
1 minuut geleden

Profiel

Als Legal Counsel voor een bedrijf in de bouwsector ben je verantwoordelijk voor o.a. volgende zaken : - Je analyseert aanbestedingsdocumenten en identificeert contractuele risico's.

 • Je adviseert bij het opmaken van offertes en kijkt deze na op volledigheid en conformiteit. - Je ondersteunt collega's van verschillende departementen in het opmaken van uitgaande juridische correspondentie.
 • Je stelt diverse contracten op (tijdelijke handelsvennootschappen, onderaannemingscontracten, kaderovereenkomsten, ) en neemt volgens noodzaak deel aan contractonderhandelingen.
 • Je analyseert aanbestedingsverslagen en bezorgt externe advocaten de nodige input. - Afhankelijk van jouw expertise behandel je dossiers van A tot Z of ga je op zoek naar externe specialisten ter zake.
 • Aanbod

  Een onderneming bijstaan binnen het wettelijk kader (fiscale regels optimaliseren, ...). Contractvoorwaarden en / of erelonen voor rechtszaken of advies bespreken.

  Het toepassen van de privacywetgeving in de organisatie bewakenHet overzicht m.b.t. de verwerking van persoonsgegeven beherenContactpunt zijn voor de privacy commissie.

  Informeren en juridisch advies verlenen. Juridische documenten opstellenStappen ondernemen bij overheids- of privé-instellingen We bieden jou een uitdagende functie waarin je autonoom kan werken en groeien, gesteund door jouw collega's van het Legal team.

  Je komt terecht in een gezond, groeiend bedrijf, dat u de nodige stabiliteit in de toekomst kan bieden. Onze appreciatie voor jouw talent blijkt uit jouw salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een representatieve firmawagen.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een Masterdiploma in de rechten en hebt reeds een eerste ervaring.Door jouw ervaring binnen de bouw ben je bekend met overheidsopdrachten en PPS-projecten en voel je jezelf thuis in het aannemings- en verbintenisrecht.

  Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans en weet in deze talen juridische problemen verstaanbaar over te brengen naar niet -juristen.

  Je kan op een rustige en geduldige manier het juridisch ABC overbrengen naar collega's.Pro-activiteit, pragmatische oplossingsgerichtheid en discretie zijn woorden die je op het lijf zijn geschreven.

  Je kan goed omgaan met verandering en bent flexibel.Je zal hoofdzakelijk werken vanuit ons kantoor in Brussel, maar staat er ook voor open om je sporadisch naar onze andere vestigingen en hoofdzetel (Hasselt / Antwerpen / Merelbeke) te verplaatsen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier