Business Consultant Finance Profiles - Brussel
Robert Half
Brussel, BE
19 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Business Consultant (m / v) ben je dan ook de onmisbare schakel tussen kandidaat en bedrijf. Enerzijds help je mensen aan een job waarbij ze echt voldoening halen uit hun werk, anderzijds help je organisaties bouwen aan een productief en geëngageerd team.

Hoe je dat doet? Als Business Consultant breng je voor jouw regio proactief prospecten en klanten in kaart en overtuig je hen van jouw capaciteiten als business partner tijdens telefoongesprekken en klantenbezoeken.

Door middel van je commerciële ingesteldheid bouw je je eigen klantenportfolio uit en weet je precies waar jouw klanten nood aan hebben.

Je maakt een analyse van de noden van je klant en detecteert commerciële opportuniteiten. Je gaat op zoek naar dé oplossing voor je klant en begeleidt zowel de kandidaat als de klant van begin tot einde doorheen het rekruteringsproces.

Je bent onderdeel van een professioneel team en zorgt samen met je collega's voor het behalen van je persoonlijke omzettarget.

Wie ben jij? Een gedrev... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71-5dc887e8b4cd8

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier