Technical designer (m/v)
Konvert Interim Waregem
Waregem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, een producent in de metaalsector, regio Waregem zijn wij op zoek naar een Technical Designer (m / v) : Het bedrijf maakt alles op maat en op vraag van de klanten.

De technische sales medewerkers vangen de eerste vragen op. Voor de complexere technische specificaties komen ze bij jou te rade (materiaal, spleetbreedte, enz).

Je overlegt met de productie om de haalbaarheid van een bepaald project af te toetsen. Daarna vertaal je de technische specificaties en eisen van de klant in Autocad en Inventor.

Deze tekenprogramma's zullen geen geheimen meer hebben voor jou.Je gaat wanneer je de bestelling hebt geplaatst, de productieafdeling ondersteunen met jouw technische expertise.

Je volgt je dossiers op van A tot Z, overlegt, en onderneemt acties om het productieproces te optimaliseren.Je bent een belangrijke schakel in het team.

Aanbod

Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen. Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden of eenheden bepalen.

Plannen met details, subeenheden of eenheden uitwerken en aanpassen. Onderdelen, subeenheden of eenheden bestuderen en ontwerpen.

Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, ... bepalen en berekenen.

Dimensies bepalen voor onderdelen, subeenheden of eenheden. De vraag identificerenRuwe schetsen, schema's met onderdelen, systemen, subeenheden of eenheden uitwerken Je krijgt de nodige opleiding en ondersteuning door het volledige team.

Je ontvangt aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je competenties en je ervaringsniveau.Je krijgt extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, inkomensgarantieverzekering, enz bij het krijgen van een vast contract (na een succesvolle interimperiode).

Vereiste kwalificaties

Je hebt minimum een bachelor diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.Je combineert technische kennis met administratieve nauwkeurigheid en een georganiseerde aanpak.

Je drukt je vlot uit in het Engels. Kennis van het Frans en / of Duits is een pluspunt.Je bezit goede communicatievaardigheden om in een hecht team te werken.

Je werkt goed en graag projectmatig.Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail, maar je verliest je niet in de details en bewaakt steeds het groter geheel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier