Kaasmeester
Monitor HR Consulting
Malle, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

FunctieAls kaasmaker is je werk enerzijds pure handenarbeid met passie voor het product; anderzijds ben je ook administratief bezig, met aandacht voor vraag en aanbod, kwaliteit én HACCP.

Samen met jouw collega verantwoordelijke in de kaasmakerij, neem je de coördinatie op in de kaasproductie. Op regelmatige basis ondersteund door de broeders van de Abdij, sta je in voor de kaasbereiding.

Jouw ervaren collega kaasmeester zal jou wegwijs maken in het proces en de werkzaamheden. Op zijn aangeven monitor je de productie, je voert zelf uit én je houdt mee proper.

Voor de productieplanning wordt er overlegd met de verkoopdirecteur. Op basis van het verleden, de toekomst, de seizoenen en de soorten kaas (2+, 6+, 12+), maak je de nodige berekeningen en analyses.

In de kaasmakerij zorg je voor een goede beschikbaarheid van de juiste kazen, voor de verschillende afnemers (kaaswinkels, horecagroothandel, .

 • op het juiste moment.HACCP is een belangrijk onderdeel van je job, waarbij je niets aan het toeval overlaat en ook sterk begaan bent met een constant kwaliteitsniveau.
 • ProfielJe bent in het bezit van een relevant bachelordiploma in een voedingsgerelateerde richting (bv. Voedings- en Dieetkunde, Hotelmanagement, Biochemie, Agro- en Biotechnologie, Voedingstechnologie, .

 • OF je kan een gelijkwaardig denk- en werkvermogen voorleggen.Processen in de voedingstechnologie hebben voor jou geen geheimen.
 • Je bent geboeid door elk technisch onderdeel van het proces en streeft naar optimalisatie ervan.Je bent bereid om in tandem met jouw ervaren collega de verantwoordelijkheid te nemen over de kaasmakerij, waaraan minstens evenveel handenarbeid (coaten van kazen, draaien, verpakken, labellen, .

 • dan denkwerk te pas komt, in soms koele (4 ) omstandigheden maar met altijd "coole" uitzichten op de Abdij.Inzicht in stockbeheer, berekening en analyse van verkoopcijfers.
 • Kennis van de HACCP-normen.Je bent vertrouwd met de bediening van technische installaties (bereidingstoestellen, vacuümmachine, rijpingskast, Linkworx etiketteringsysteem enplankenwasmachine) en je hebt voldoende technisch inzicht om kleine storingen of foutmeldingen te verhelpen.

  AanbodHier kom je terecht in een unieke werkomgeving met een boeiende, aangename en eigen werksfeer. Je werkt van maandag t / m vrijdag tijdens de daguren.

  In ruil voor je kennis en engagement bieden wij je een salarispakket dat in lijn ligt met jouw takenpakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier