Operator Afvuller
Manpower Belgium
SINT-ELOOIS-VIJVE, BE
1 dag geleden

Client Description

Manpower Kortrijk is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in onze regio. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding.

Telkens weer gaan we voluit voor de perfecte match’ tussen werkgever en sollicitant.

Waar zal je terechtkomen?

Voor onze klant, een producent in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator voor de afvulmachine. Dit familiebedrijf legt hun waarden vast op samenwerken en engagement.

Hun personeel is ten slotte de draaiende kracht van de onderneming.

Job Description

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als operator van de afvulmachine, ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bedienen van deze machine.

Dit houdt specifiek in dat jij de silicone gaat afvullen in de kokers. Hiervoor moet je de kuip onder de pers opzetten, de verschillende parameters instellen en de eindcontrole van het product gaan uitvoeren.

Aangezien jij op het einde van de lijn staat, volg jij nauwkeurig de productspecificaties op en hou je de machine proper.

Zowel voor het bedrijf, als voor de klanten is het enorm belangrijk dat er een kwaliteitsvol product wordt afgeleverd.

Ben je iemand die graag met een machine werkt en steeds punctueel aan de slag gaat? Dan bent u dé perfecte match voor deze job.

Candidate Profile

Over welke superkrachten moet je beschikken?

 • Je bent op zoek naar een job in 2ploegen
 • Ervaring in een productieomgeving is geen must, maar wel een pluspunt
 • Je bent iemand die graag nauwkeurig werkt
 • Administratie schrikt je niet af
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en / of Engels
 • Je hebt vooral heel wat motivatie
 • What Client Offers

  Wat heeft de klant te bieden?

  Je komt terecht in een familiale omgeving met veel sociaal contact. Daarnaast krijg je een uitgebreide opleiding, zodat je alle kneepjes van het vak leert kennen.

  Je zal full-time (40u / week) aan de slag gaan, waardoor je 12 extra verlofdagen hebt per jaar. Doordat je in 2-ploegen werkt, zal je de ene week in de voormiddag werken (5u 13u15) en de andere week in de namiddag (13u 21u15).

  In ruil hiervoor krijg je een aantrekkelijk salarispakket met ploegpremie, inclusief maaltijdcheques. Na een positief interimverhaal, maak je kans op een vast contract.

  Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan? Wacht niet en schrijf je in via onze website www.manpower.be . Contacteer ons via 056 / 62 28 70 of stuur een mailtje naar office.waregem manpower.be .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier