Electrical project engineer
Whoohoo
West-Vlaanderen
3 dagen geleden

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief voor automatisatieoplossingen. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen.

Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Over de functie

Als electrical project engineer neem jij de verantwoordelijkheid voor de opbouw van de installaties ter plaatse bij de klant.

Aangezien het bedrijf internationaal actief is, kom je met de meest uitdagende en afwisselende projecten in aanraking. Je deinst dan ook niet terug voor buitenlandse verplaatsingen tot 80%.

Je kan ook goed om met verschillende culturen, aangezien je ook ter plaatse de aansturende rol op jou neemt. Je stuurt jouw eigen team aan en zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen hiervoor zijn gedaan.

Je hebt dan ook een goed overzicht en kan de nodige prioriteiten leggen. Goed afstemmen met de verschillende aannemers is hier dan ook noodzakelijk.

Met de klant behoud je nauw contact en bent dan ook het aanspreekpunt ter plaatse. Je draagt veiligheid ook hoog in het vaandel.

Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / automatisatie
 • Reeds een eerste relevante ervaring is een groot pluspunt
 • Je bent gepassioneerd door automatisatieoplossingen en robotica
 • Je staat open voor buitenlandse verplaatsingen tot 80%
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier