INTERNAL SALES AUTOMOTIVE
Hays Response Brugge
Ieper, W Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant, een bedrijf actief binnen de ruime automobielsector, zijn wij op zoek naar een sterke internal salesmedewerker die zeer goed Frans en goed Engels kan, zowel gesproken als geschreven.

Bachelor of A2 met ervaring die sterke interesse heeft in de automotive wereld Binnendienst van A tot Z waarbij je zowel Nederlandstalige, Franstalige & Engelstalige klanten helpt Voltijds contract - uurrooster van 8u(30) tot 17u(30) - 32 dagen verlof die vrij te kiezen zijn In deze interne salesfunctie ben je zelf verantwoordelijk voor de verkoop van banden & velgen en ondersteun je de vertegenwoordigers op administratief vlak.

Dit houdt in dat je zelf bestellingen en orders gaat ingeven en dit gaat opvolgen tot levering. Op vlak van ondersteuning aan buitendienst maak je offertes op, doe je de correcte input van bestellingen en fungeer je als aanspreekpunt naar interne als externe klanten.

Daarnaast werk je actief mee aan het in de markt zetten van nieuwe producten en rapporteer je aan de commerciële directie.

Voor deze vacature mikken we op een bachelor of A2 met relevante ervaring die sterke interesse heeft in de automobielsector.

Je bent vlot in het NL & FR, goed in het EN en je kan vlot overweg met de courante softwaretoepassingen. Je blinkt uit in administratieve nauwkeurigheid, beschikt over de nodige dosis commerciële flair en werkt graag zelfstandig als in team.

Tot slot ben je flexibel ingesteld en werk je graag proactief. Je komt terecht in een nieuw bedrijf waar je verschillende kansen zal krijgen om te groeien.

Je kan rekenen op een marktconform salaris met maaltijdcheques en een groepsverzekering. Het bedrijf hanteert vaste werkuren van 8u(30) tot 17u(30), waardoor er 32 dagen verlof zijn die je vrij kan kiezen.

Interesse in een job als internal sales? Verstuur je cv online of contacteer Vincent Landuyt van Hays Response Office Support op het nummer +32 (0)0498 17 67 21.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays-response.be of voeg Vincent toe op LinkedIn, zodat jouw interesses besproken kunnen worden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier