Centrum voor Metafysica, Godsdienst- en Cultuurfilosofie (OE)
KU Leuven
Leuven
5 dagen geleden

Het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte biedt een voltijdse vacature in het zelfstandig academisch personeel in het domein van de cultuurfilosofie.

Kandidaten bieden een zowel kritisch als historisch geïnformeerd perspectief op de hedendaagse samenleving, met de nadruk op onderzoeksthema’s zoals religie, moderniteit, diversiteit, historiciteit en / of interculturaliteit.

Startdatum : 1 oktober 2021.Het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte biedt opleidingen aan in het Nederlands en het Engels op het niveau van bachelor, master en research master en telt een honderdtal doctoraatsstudenten.

Het Instituut heeft een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk en een uitstekende bibliotheek.

 • U bent doctor in de wijsbegeerte;
 • U hebt aantoonbare onderzoekservaring in een of meer van de bovenvermelde specialisatiedomeinen;
 • U hebt aantoonbare kwaliteiten voor het doceren van een brede waaier van filosofische opleidingsonderdelen op zowel bachelor- als masterniveau;
 • U beheerst het Engels uitstekend (kennis van het Nederlands is een pluspunt).
 • De bestuurstaal van de KU Leuven is het Nederlands. Als u bij aanwerving de Nederlandse taal niet beheerst op ERK-niveau B2, voorziet de KU Leuven in een opleidingsaanbod dat u moet toelaten om deel te nemen aan bestuursvergaderingen.

  Om opleidingsonderdelen in het Nederlands of Engels te doceren, moet de docent de gehanteerde onderwijstaal beheersen op ERK-niveau C1.

  Indien u niet voldoet aan die voorwaarde, wordt u de gelegenheid geboden om de daartoe vereiste kennis van het Nederlands resp.

  Engels te verwerven binnen vijf jaar na uw aanstelling.

  undefined

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier