Technisch tekenaar in combinatie met assistent projectleider HVAC
Whoohoo
Oost-Vlaanderen
4 dagen geleden

Over het bedrijf

Heb jij altijd al willen uittekenen hoe je de lucht binnenshuis ververst en dit in combinatie met leiding te geven? Dan zoeken wij jou nu!

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen.

Momenteel zijn ze op zoek naar een technisch tekenaar in combinatie met assistent projectleider HVAC regio Vlaamse Ardennen.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektromechanica of klimatisatie. Een eerste ervaring met tekenprogramma’s zoals autocad of REVIT is een pluspunt.

In deze functie werk je nauw samen met de projectleider.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Je komt terecht in een filevrije omgeving!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering.

Over de functie

Als technisch tekenaar kom je terecht in een team die de grootste opdrachten aanneemt. Je werkt met autocad 2D en REVIT en hiermee teken je de uitvoeringsplannen voor de plaatsingen van de luchtkanalen uit.

Nadat je dit gedaan hebt bekijk je samen met jouw leidinggevende de plannen en verbeter je deze nog waar nodig. Als assistent projectleider HVAC doe je ook de voorbereidingen op de projectleider.

Je voorziet de materialen voor de mensen op de werf en je doet de nodige bestellingen.

Functie eisen

 • Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica of klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring
 • Een eerste ervaring met Autocad of Revit is een pluspunt
 • Je hebt een echt hands-on mentaliteit
 • Communiceren is jouw natuurtalent
 • Passie hebben voor bouwprojecten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier