Trajectbegeleider Antwerpen - TWE
Skill Builders
Antwerpen
1 dag geleden

Kruimelpad

 • Trajectbegeleider Antwerpen - TWE
 • Wij zoeken een geëngageerde collega om ons team in Antwerpen te vervoegen en samen met ons werkzoekenden sterker te maken op de arbeidsmarkt

  Als bloeiende familiale onderneming -gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent- zijn we actief op zoek naar een voltijdse, dynamische trajectbegeleider (m / v) voor de regio Antwerpen .

  In deze functie begeleid je werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij :

 • Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep, vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken.
 • Verzorg je frequent collectieve workshops , ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees.
 • Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn / haar loopbaankeuzes ; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,...
 • Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,...
 • Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,.
 • en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei...
 • Wil jij als uniek individu ook deel uitmaken van een hecht team, en herken je bij jezelf volgende sterktes : empathie, flexibiliteit, zelfstandigheid en communicatie ?

  Ben je iemand die initiatief neemt en het genomen engagement waarmaakt? Heb je een bachelor diploma op zak of heb je al een aantal jaren ervaring opgedaan?

  Beschik je over de nodige maturiteit en kan je daarenboven vlot overweg met de courante PC toepassingen?

  Is menselijk contact jouw drijfveer?

  Kennis in taalcoaching of coaching van anderstaligen is daarbij meer dan een dikke troef! Evenals ervaring met langdurig werkzoekenden.

  Kies dan voor werken bij SBS Skill BuilderS. Een expansieve organisatie met een persoonlijke mensgerichte aanpak, een toffe werksfeer en ruimte voor persoonlijke inbreng .

  Bij ons zijn opleidings- en groeimogelijkheden alsook variatie gegarandeerd...

  Wij coachen samen naar de toekomst en vormen zo de maatschappij van morgen.

  SBS Skill BuilderS draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. We werven aan op basis van competenties en kwaliteiten en niet in functie van afkomst, leeftijd of geslacht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier