Postbode in eigen regio !
AGO Jobs & HR
Aalst, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Ben jij een vroege vogel? Hou je van de buitenlucht? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Rijd je graag met fiets, brommer en wagen?

Dan is Bpost op zoek naar jou! Als postbode zorg je ervoor dat alle brieven en pakjes op tijd op hun bestemming geraken.

Steeds op tijd én met oog voor kwaliteit en veiligheid. Nadat je je ronde op het postkantoor hebt voorbereid, vertrek je op pad.

Te voet, met de (elektrische) fiets, bromfiets of auto : je bent voortdurend onderweg. Als gezicht van Bpost onderhoud je positieve sociale contacten.

 • Je bent minimum 18 jaar en in goede fysieke conditie. - Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B en kan je een attest van goed gedrag en zeden voorleggen.
 • Je kan ook op zaterdag werken. - Je pakt je werk zelfstandig aan en werkt graag in de buitenlucht. - Je hebt voldoende kennis van de Nederlandse taal.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier