Tax & Legal consultant met people skills
Le Grand & Associates
Hasselt, BE
1 dag geleden

Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een innovatief en creatief adviesbureau regio Hasselt zijn we momenteel op zoek naar een ervaren jurist met leidinggevende capaciteiten .

Het kantoor gaat op zoek naar iemand die mee wil bouwen aan een sterker departement en verder denkt dan de neus lang is.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een amusant team ? Lees dan zeker verder.

De taken die jij voor je rekening mag nemen :

Je zal als ervaren jurist een sleutelpositie betrekken waarbij je de eindverantwoordelijkheid zal hebben over jouw klantenportefeuille, alsook een team van een drietal medewerkers.

Je behartigt ad hoc juridische (en fiscale) vragen van jouw klanten. Onderwerpen zijn vennootschapsstructuren, diverse overeenkomsten, due diligence rapporten, Je zal ook nauw betrokken worden bij opdrachten inzake fusies, overnames en splitsingen (eerder in beperktere mate).

Je komt regelmatig samen met de managers van de andere departementen van dit multidisciplinaire adviesbureau. Jullie kijken samen verder dan de neus lang is en denken mee over de toekomst van het kantoo r.

Jouw profielbeschrijving ziet er als volgt uit :

 • Jouw verworven ervaring primeert boven jouw behaalde diploma!
 • Je genoot minstens 5 jaar ervaring in het vennootschapsrecht en / of fiscaal recht.
 • Daarnaast bezit jij ook de maturiteit en ambitie om jouw kennis ter beschikking te zetten van collega’s en klanten. Jij wil samen vooruit!
 • Je hebt leidinggevende skills en hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid.
 • Je komt terecht in het tofste team van Vlaanderen en wat nog meer?

 • Een aantrekkelijk salarispakket bestaande uit oa. brutoloon, bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, bonussysteem, ;
 • Geloof het of niet maar binnen deze moderne dynamische omgeving kennen ze ook flexibele werkuren , optie tot thuiswerk , 12 extra verlofdagen en vrij te kiezen vakantie.
 • Een uitstekende ligging en een topomgeving die jou gegarandeerd energie zal geven!µJij krijgt veel verantwoordelijkheid & veel vrijheid!
 • Kortom jij komt terecht in een modern kantoor met een innovatieve mindset waar jij met plezier je carrière verder uitbouwt!
 • Word jij enthousiast van deze vacature?

  Je kandidatuur wordt steeds vertrouwelijk behandeld door Jolien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier