SYSTEM ENGINEER-interne functie
EyeTech Solutions
Lier, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

JobomschrijvingAls IT specialist, beheer en configureer je de systemen en netwerken van de IT infrastructuur en de bijhorende datacenters.

Je bent dé contcatpersoon voor de collega's, wat maakt dat je de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid zal krijgen om jouw taken te realiseren!Je zal hands-on zowel op kantoor werken.

Wat maakt dat je de nodige uitdaging hebt in je job!ProfielJe beschikt over een bachelordiploma of hebt relevante werkervang als support of system engineerJe hebt een sterke interesse om de man te worden bij dit internationaal bedrijf om hun IT infrastructuur te gaan beheren!Kennis van volgende technologieën wordt aanschouwd als pluspunt : Windows Server & Active DirectoryExchange OnlineVMWareCiscoNagiosLync 2013Je bent communicatief maar je kan vooral ook zelfstandig Je zal de kans krijgen om veel opleidingen te volgen (ook in het buitenland).

AanbodEen zeer mooie werkomgeving waarin menselijke contacten centraal staan. Je bent iemand die graag zelfstandig werkt en geen uitdaging uit de weg gaat!Uiteraard een mooi salaris met een mooi pakket, omdat je als interne system engineer een belangrijke schakel bent uiteraard!Een familiale omgeving waar je in een team terecht zal komen waar service en de nodige kennis zeker aanwezig is!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier