Defensie: permanent jobaanbod
Provincie Limburg
Hasselt, Belgium
6 dagen geleden

Defensie : permanent jobaanbod

Uiterlijke kandidatuurstelling : 2018-12-31

Situering

Defensie is een grote werkgever in Limburg. Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Je job valt niet te vergelijken met een job in het burgermilieu.

Bij Defensie staat teamwork altijd centraal. Vanaf je basisopleiding maak je vrienden voor het leven : collega's die altijd voor je klaar staan, met dezelfde zin voor avontuur.

Na je opleiding kun je deelnemen aan buitenlandse opdrachten en oefeningen. Jij en je team staan voor grote uitdagingen in vaak moeilijke omstandigheden.

Je band met jouw collega's wordt hierdoor steeds hechter.

Geïnteresseerd?

Defensie heeft een permanent aanbod van vacatures. Voor meer informatie over het Limburgse aanbod, kun je terecht in het Informatiecentrum, Guffenslaan 24 in 3500 Hasselt, tel.

02 443 13 00, fax 02 443 97 32.

Je vindt alle informatie over het Infocentrum op www.mil.be / nl / pagina / informatiecentrum-hasselt. Het jobaanbod vind je bovenaan de pagina onder "Jobs".

Je kunt het aanbod doorzoeken op basis van jouw interesses, jouw diploma of gemeente (voor Limburg : Leopoldsburg, Kleine-

Brogel en Sint-Truiden (Saffraanberg)).

 • Stuur door
 • E-mail een suggestie of opmerking.
 • Close Je e-mailadres : Jouw naam : Naar (e-mail) : Onderwerp : Bericht (naar keuze) :

  Beste

  Bijgevoegd artikel op de website van de provincie Limburg is misschien ook interessant voor jou?

  Vul de beveiligingscode hieronder in : Bedankt! We hebben de e-mail verzonden. Close Je e-mailadres : Jouw naam : Bericht (naar keuze) : Vul de beveiligingscode hieronder in : Bedankt! We hebben de e-mail verzonden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier