Payroll Advisor
Accent
Sint-Agatha-Berchem, Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobat

Onze klant begon ooit als cash & carry concept. Een soort van groothandel met zelfbediening. Al snel openden ze echte winkels, nu al 29 om precies te zijn.

in 2013 zetten ze de stap naar een online shop. Sindsdien kunnen hun klanten altijd én overal bij hen terecht. En dat vinden ze superbelangrijk, ze hebben maar één doel : happy klanten.

Hoe ze dit doen? Eenvoudig, met een mix van innovatie, een ruime productkeuze maar vooral een unieke beleving. Ook bedrijfsklanten sluiten hun aankopen steeds af met een glimlach dankzij onze persoonlijke B2B service.

En die formule werkt, zelfs internationaal, Ze zijn de nummer 1 in consumentenelektronica in Europa en zelfs beursgenoteerd sinds 2017.

Functieomschrijving Als payroll advisor kom je terecht in een team van 4 personen en rapporteer je aan de Payroll & Comp & Ben Manager.

Je takenpakket omvat de volgende verantwoordelijkheden :

Je ondersteunt de winkels en adviseert hen met betrekking tot alle aspecten van de personeelsadministratie.

Je zorgt in samenwerking met het team voor een proactief en efficiënt onderhoud van de masterdatabase in SAP HR en garandeert een maandelijkse correcte loon verwerking voor alle medewerkers.

Je voert ook alle aanvullende taken uit zoals het opstellen of verwerken van sociale documenten, update naar de verzekeringspartners, opstellen van contracten, .

Binnen het team sta je mee in voor een permanente controle op de kwaliteit van het ganse payroll proces. Je neemt wisselend diverse algemene taken op zoals het berekenen van de jaarlijkse vakantierechten of de eindejaarspremie.

 • Je werkt ook mee aan het ontwikkelen, optimaliseren en toepassen van uniforme en transparante procedures en processen voor alle toegewezen taken;
 • Naargelang je interesse krijg je de kans je expertise inzake specifieke payrollmateries verder te verdiepen (ziekte, tijdskrediet,.

 • mee te werken aan het verder ontwikkelen van het SAP HR systeem, de uitbouw van een meer gerichte personeelscommunicatie, .
 • Profiel Als payroll advisor heb je minimum 3 jaar relevante ervaring binnen een payrollomgeving.

  Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving.

  Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift.

  Je bent nauwkeurig, discreet, betrouwbaar en service minded.

  Je bent leergierig, kritisch ingesteld en een teamplayer.

  Kennis van SAP HR is een extra troef maar geen vereiste.

  Aanbod Van € 3.300 tot € 3.800 per maand Groepsverzekering Maaltijdcheques Individuele hospitalisatieverzekering Voor de functie van payroll advisor biedt de klant :

 • een vaste job na een geslaagde interim periode.
 • groepsverzekering en hospitalisatieverzekering bij een vast contract.
 • een 39u week, waardoor je recht hebt op 6 extra verlofdagen per jaar.
 • maaltijdcheques ter waarde van 6,66€ met een persoonlijke inbreng van 1,09€.
 • een leuk en hecht team van 4 personen waarin je een belangrijke rol kan spelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier