MAGAZIJNIER
Actief Interim Kortrijk
Otegem, West-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

In het magazijn voel jij je als een vis in het water, dit is jouw territorium !

Je neemt alle verantwoordelijkheid over de binnenkomende goederen, van uitpakken tot controle op kwaliteit, van controle met de bestelbon tot het op voorraad zetten van het materiaal.

Alle goederen worden door jou ingelezen zodat je ze op elke moment kan terug vinden. Je zorgt voor tijdige en correcte aanvulling van de rekken in het magazijn zodat jouw collega's nooit zonder materiaal komen te staan.

Indien er een tekort dreigt van een bepaald materiaal verwittig jij ook de aankopers zodat deze de nodige zaken kunnen bestellen.

Als 'beheerder' van het magazijn voel jij je echt verantwoordelijk voor de goede gang van zaken.

Je bent een nauwkeurige werker, alles klopt in jouw magazijn. Je anticipeert op verschillende situaties en je denkt vooruit om stockbreuken te helpen vermijden.

Je bent ordentelijk, orde en netheid zijn een must voor jou, daardoor kan je alles heel snel in het magazijn terugvinden.

Je beschikt ook over een heftruckattest, mocht je kunnen rijden met een reachtruck dan is dat mooi meegenomen.

Je spreekt heel goed Nederlands én graag ook een mondje Frans.

Je werkt graag en goed met ERP en denkt ook mee om het systeem te helpen verbeteren.

Je bent kan goed samenwerken met veel verschillende collega's maar bent ook assertief genoeg indien deze na het betreden van het magazijn wanorde achterlaten.

Kortom, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je komt terecht in een fantastisch bedrijf, jong, vernieuwend, zorgzaam voor het personeel ! Je werkt fulltime en je kan je eigen werk regelen.

Er ligt een vast contract op jou te wachten na en positieve interimperiode.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier