Maintenance Engineer DNCP
Soudal
Turnhout, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Teneinde de doelstellingen van DNCP te bereiken, zorg je er samen met het team voor dat de betrouwbaarheid van de installaties gemaximaliseerd wordt.

Dit door het onderzoeken, opstellen, plannen, uitvoeren en documenteren van de onderhoudsactiviteiten in jouw vakgebied.

VerantwoordelijkhedenJe bepaalt de onderhoudsstrategie van de installaties.Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van de onderhoudsplanning.

Je houdt het asset register up to date.Je voert keuringen en inspecties nauwgezet uit.Je voert curatief onderhoud uit indien nodig.

Je beheert de wisselstukkenvoorraad.Je beschikt over een Master in techniek (bij voorkeur elektromechanica of proceschemie).

Je hebt minstens 7 jaar ervaring in een gelijkaardige functie waarbij je ook reeds leiding gaf aan techniekers.Je kan helder en gestructureerd documenteren en communiceren.

Je levert performantie met oog voor HSE en detail.Je bent bereid je flexibel op te stellen naar werkuren toe. Binnen een dynamisch groeiend en stimulerend team bieden wij u een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw vaardigheden, ervaring en de verantwoordelijkheid van de functie aangevuld met diverse extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier