Operational Excellence Specialist (m/v)
Konvert Office Brugge
Nieuwpoort, BE
2 dagen geleden

Profiel

Als Operational Excellence Specialist ben je verantwoordelijk voor de industrialisatie van operationele, logistieke maar ook administratieve processen, de digitale vertaling van deze processen in de huidige systemen en het programma voor continue verbetering.

 • Je start van een as is - situatie, waaruit je de beste praktijken identificeert en deze als standaard uitrolt in de organisatie.
 • Je brengt deze praktijken en gerelateerde data flow in kaart, zodat ICT deze kan inpassen, in eerste instantie in bestaande systemen.
 • Op middellange termijn bepaal je de ERP strategie. - Je bouwt binnen de organisatie een netwerk van key users uit die je als aanspreekpunt en rechterhand kan gebruiken voor je veranderprojecten en hun implementatie.

 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle functionele vraagstukken. - Om duidelijkheid te garanderen, documenteer je de meest kritische processen in detail (textueel maar ook op basis swimlane / makigami).
 • Je hanteert LEAN principes en assisteert bij verbeterprojecten : 5S, visual management, optimalisatie logistieke flows.
 • Je bewaakt de effectiviteit van processen en projecten, waarvoor je een KPI dashboard opzet en actueel houdt. - Na een tijd kan je, op basis van ervaring, de ERP strategie van het bedrijf mee bepalen en verdere doorbraken realiseren.
 • Je helpt ook de flows definiëren voor de uitbouw van een nieuwe productiesite. Je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  Aanbod

  Domein : Logistiek. Domein : Geïntegreerde beheersprogramma's - Enterprise Resource Planning (ERP). De realisatie van projecten superviseren en coördineren.

  De architectuur van de informatiesystemen van de onderneming analyseren. De activiteiten van een team coördineren. Behoeften van de opdrachtgever identificerenVakprocessen analyserenOpportuniteit en uitvoerbaarheid evalueren o Je krijgt de kans mee te bouwen aan een sterk groeiende kmo met internationale activiteiten en technisch hoogstaande oplossingen.

  o Je focus op bedrijfsprocessen zal door iedereen als cruciaal beschouwd worden. Je kan dan ook veel verwezenlijken. o Je maakt deel uit van een enthousiaste, pragmatische en mensgerichte onderneming.

  o Je werkt autonoom, krijgt belangrijke verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief.

  Vereiste kwalificaties

  o Je hebt een master diploma of gelijkwaardig door ervaring. o Je bent vertrouwd met meerdere business processen en hun onderlinge samenhang.

  o Uitgesproken ervaring met ERP is een plus; bijvoorbeeld door vroegere betrokkenheid bij een ERP implementatieproject. o Je bent vertrouwd met de maakindustrie en zijn informatie- en materiaalstromen.

  o Je bent vertrouwd met lean principes : 5S, value stream mapping. o Je houdt ervan business processen en data flows in kaart te brengen.

  o Je hebt zin voor detail, bent analytisch en luisterbereid. o Je neemt het initiatief om mensen te bevragen, waarna je zelfstandig data verwerkt en vertaalt in aanbevelingen en concrete plannen.

  o Je weet mensen te overtuigen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier