Category Manager IT
AXA
Berchem, Antwerpen, Belgium
1 dag geleden

Omschrijving

oBen je een procurement professionalmet een IT achtergrond en passie voor dynamische sourcing?

oWil je graag de migratie naarde digitale wereld mee begeleiden en je tegelijkertijd toespitsen op deoptimalisering van de 'customer journeys' van de bank?

oHeb je zin om deprocurementstrategie opnieuw te definiëren en de motor te zijn achter detransformatie terwijl je in het hoofdkantoor in Antwerpen werkt?

Solliciteer dan nu, want we zijn op zoeknaar een Category Manager Information Technology om ons team te versterken.

Axa Bank Procurement is een departement datrecent werd opgericht binnen Axa Bank, met externe uitgaven die schommelen rondde 80 miljoen euro.

Het departement werkt met de belangrijkste internestakeholders samen aan de transformatie van de bank, de sourcing van de juistegoederen en diensten, en waardecreatie.

Als category manager voor IT werk je samenmet de belangrijkste functionele sectoren binnen de bank om de belangrijkste'customer journeys' te vergewissen.

Je werkt in onze hoofdzetel in Antwerpen enrapporteert aan de Head of Procurement van Axa Bank.

Binnen deze functie heb je de volgendeverantwoordelijkheden :

oDe category-strategie uitwerkenen toepassen met de steun van een transversaal category-team en debelangrijkste stakeholders

oDe belangrijkstesourcing-initiatieven vatten en prioriteren om de uitgavenbasis teoptimaliseren en waarde en besparingen te creëren

oHeronderhandeling van grotecontracten en zorgen voor de sourcing van de juiste goederen en diensten

oDe relaties onderhouden met debelangrijkste interne stakeholders en SRM ondersteunen

oDe werking van procurementvoortdurend verbeteren en innoveren

Kwalificatie

oOpleiding en ervaring

oMaster in Procurement, Finance,Economie (of gelijkwaardig door ervaring)

o3-5 jaar in strategicprocurement met achtergrond van IT-sourcing

oErvaring met complexe onderhandelingenop grote schaal en de ontwikkeling van category-strategie

oNiet-technische vaardigheden

oJe bent nieuwsgierig en staatopen voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen

oJe hebt sterkeonderhandelingsvaardigheden en spitst je toe op het menselijke aspect

oJe bent analytisch ingesteld enhanteert een logische aanpak

oJe spreekt vloeiend Engels.

Over AXA

De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer.

AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Our mission? Empower people to live a better life.

Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

AXABank is in België een sterke financiële speler met een eenvoudig en transparantaanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

AXA Bank werdreeds vier jaar op rij beloond wordt met Bank Awards dankzij het enormevertrouwen dat onze klanten in onze bank stellen.

Eind 2019 wonnen we de Bank Award van Bank van het Jaar en Beste Agentennetwerk . Een duidelijkbewijs dat de combinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online toolsen de vertrouwde gezichten van meer dan 550 lokaal verankerde zelfstandigeagenten wel degelijk werkt.

AXA Bank bekleedt de vijfde plaats in de markt vanBelgische woonkredieten. Ook beleggers vinden hun gading bij de bank, die sterkinzet op persoonlijk beleggingsadvies.

Bij AXA Bank kom je terecht in een ondernemingop mensenmaat . In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlotbereikbaar is via het openbaar vervoer, werken ongeveer 850 medewerkers.

Benieuwd naar onze FAST cultuur en onze nieuwe manier van werken? Lees er meerover op axabank.be / jobs. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkomheten!

Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ookbent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Wat we aanbieden

Een jobwaarin je zelf verantwoordelijkheid opneemt, in ruil voor de nodigeflexibiliteit (o.a. 2 dagen per week telewerken) die je toelaat een goedevenwicht te vinden tussen werk- en privéleven.

Een actief loopbaanbeleid enopportuniteiten voor interne mobiliteit geven je de kans je carrière in eigenhanden te nemen.

Eencompetitief verloningspakket met een waaier van aantrekkelijke voordelen : groepsverzekering, hospitalisatie- en ongevallenverzekering, kortingen op bank-en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens de schoolvakanties,

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier