RECHTERHAND CFO
Hays Kortrijk
Roeselare, W Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

Voor een groeiend bedrijf in regio Roeselare is HAYS Senior Finance momenteel op zoek naar een rechterhand van de CFO : Masterdiploma en eerste ervaring binnen controlling / audit Ambitieus en staat stevig in de schoenen Analytische en strategische denker Als Financial controller en Rechterhand van de CFO ben je de eindverantwoordelijke binnen finance voor de ganse groep.

Jouw team bestaat uit 2 boekhouders en zelf rapporteer je rechtstreeks aan de CFO. Je bent de contactpersoon voor alle externe partijen, zowel in nationale als internationale context, en je denkt mee met het managementteam.

Verder sta je in voor de maandelijkse en kwartaalrapporteringen en werp je een kritische blik op de bestaande processen.

Tot slot zijn er nog diverse projecten in de toekomst waar jij een prominente en actieve rol zal in spelen. Voor deze groep zijn we op zoek naar een persoon die in het bezit is van een masterdiploma en reeds een eerste werkervaring kan voorleggen binnen Controlling / Audit.

Je bent klaar voor de volgende stap in je carrière en bent bereid om je kennis binnen Finance uit te breiden. Verder ben je IT-

minded en spreek je vloeiend Nederlands, Frans & Engels. Daarnaast ben je in staat om knopen door te hakken en ben je communicatief zeer sterk.

Tot slot ben je een analytische en strategische denker die stevig in zijn / haar schoenen staat. Naast een afwisselende job in een groeiende omgeving met familiaal karakter biedt deze onderneming jou ook een verloningspakket met wagen, volledig afgestemd op jouw ervaring.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak samen met een team van enthousiaste collega's.

Ben jij een controller of auditor die klaar is voor de volgende stap in zijn / haar carrière? Verstuur je cv online of neem contact met Eline De Soete van Hays Senior Finance via 056 / 23 05 84.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier