HR (Senior) Business Analyst
HR RAIL
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De afdeling H-HR.21 SD Career & Mobility van HR Rail is verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot de interne mobiliteit en de administratieve gegevens van de medewerkers van de Belgische spoorwegen.

Om de operationele bedrijfsprocessen en tools binnen het domein HR te optimaliseren en functionele support te bieden aan de gebruikers, zijn we momenteel op zoek naar een (Senior) Business Analyst voor ons team te ondersteunen : Je werkt in een team van business analisten, in nauwe samenwerking met de eindgebruikers, business analisten uit andere HR-domeinen en IT-specialisten.

Je analyseert reglementaire aanpassingen en de behoeften van de eindgebruikers en vertaalt deze behoeften naar de functionele analysten om ze te integreren in de IT-systemen.

Je levert duidelijke en gestructureerde opvolgingsrapporten.Je definieert de kwaliteitsnormen van nieuwe processen, de monitoringsbehoefte en valideert dit samen met de klanten.

Je ondersteunt de loopbaanprocessen, identificeert mogelijkheden en formuleert voorstellen voor procesverbetering, standaardiseert werkmethodes en implementeert deze.

Je bepaalt functionele testscenario’s, voert de nodige tests uit en valideert de resultaten.Je schrijft werkinstructies, handleidingen en geeft trainingen.

Je bent de tweedelijnsondersteuning voor eindgebruikers.Je haalt informatie uit databases, combineert, analyseert, controleert en rapporteert in het kader van verschillende loopbaanprocessen.

Je houdt je bezig met aanpassingen van interne IT- systemen op het gebied van administratief beheer.Als Senior Business Analyst wordt er bijkomend verwacht dat : Je bij problemen en / of complexe opdrachten deze autonoom behandelt, beslissingen neemt en een oplossing biedt.

Je andere belanghebbenden stimuleert, begeleidt, opleidt en coacht om optimale prestaties, betrokkenheid en verdere ontwikkeling tot stand te brengen.

Je innovatieve technologieën integreert door je kennis proactief te verwerven en bij te houden.Als Business Analyst heb je een masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring).

OfAls Senior Business Analyst ben je in het bezit van een masterdiploma en heb je minimaal 5 jaar ervaring met business analyse.

Als je jouw diploma in het buitenland hebt behaald, moet je in het bezit zijn van een gelijkwaardigheidsattest afgeleverd door NARIC.

Je hebt kennis van Business Process Modeling of van functionele analyseJe beschikt over een uitstekende kennis van MS Office Suite.

Kennis van SAP is een troef, maar voor een Senior Business Analyst vereist.Je hebt een goede kennis van het Frans of je bent bereid om dit op korte termijn te ontwikkelenJe bent klantgericht en je kan de noden van de klant vlot begrijpenJe bent resultaatgericht en houdt van werken met cijfersJe kan prioriteiten stellen en geeft de voorkeur aan samenwerkingJe communiceert, zowel schriftelijk als mondeling, op een duidelijke en gestructureerde manierJe analyseert de problemen op een grondige en nauwkeurige manier, je houdt ervan de details te begrijpen om een gepaste oplossing te kunnen biedenJe bent flexibel ingesteld.

Veranderingen en evolutie drijven jou! Ook ben je in staat om je aan te passen aan de prioriteiten.HR Rail wil de maatschappelijke diversiteit weerspiegeld zien in haar medewerkers.

Jouw talenten en enthousiasme, daar draait het om, niet je geslacht, leeftijd, origine of beperking.Een uitdagende functie waarin je actief bijdraagt aan het realiseren van de strategie van het bedrijf.

Een aangename werkomgeving met mogelijkheid tot het nemen van initiatief.Een contract van onbepaalde duur.Een plek in een team waarin jouw attitude, professionele bagage, je visie en persoonlijke inzet naar waarde worden geschat en waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden.

Een aantrekkelijk salarispakket, treinabonnement België, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering,..

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier