Formulatie Operator - 3 ploegen
Pfizer
Puurs, Belgium
22 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Formulatie Operator - 3 ploegen Belgium - Puurs Functieomschrijving : Als formulatie operator waarborg je de optimale werking van één of meerdere lijnen.

Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid : Het voorbereiden en opstarten van de activiteiten; reiniging; assemblage en sterilisatie van de benodigde apparatuurAfwegen van grondstoffen met behulp van computersysteem Afstellen en afregelen van de verschillende machines en systemenOmstellen van de lijnenIn-procescontrolesToevoegen van grondstoffen, PH regelingen, filtratiesDagelijks onderhoud van de machinesUitvoeren van eerste lijninterventiesMeewerken aan lijnoptimalisatiesOndersteuning tijdens maintenance interventiesParticiperen in projectenDocumenteren van de operatiesOperationele en administratieve taken Organisatie : Pfizer wil bijdragen tot een betere gezondheid en welzijn voor iedereen in elke fase van het leven.

In kader van een veelbelovende pipeline met nieuwe producten willen we de strijd aangaan met ziekten die vandaag bepalend zijn voor onze blik op de wereld.

In onze tweede grootste productiesite te Puurs produceren en verpakken we, samen met 2800 collega’s, hier jaarlijks ruim 400 miljoen steriele inspuitbare geneesmiddelen.

De afgelopen jaren is deze site substantieel uitgebreid. Zo werd er in vijf jaar tijd meer dan 700miljoen euro geïnvesteerd.

Deze investeringen zijn niet enkel gericht op productie. Zo zetten we bijvoorbeeld sterk in op groene energie met windmolens, zonnepanelen en warmtekrachtkoppeling.

Functieprofiel : Opleiding A2 chemie, chemische procestechnologie, (elektro-)mechanica, of gelijkwaardig door ervaringJe hebt zin voor kwaliteit, orde en netheidJe kan strikt werken volgens procedures, met aandacht voor details.

Je werkt vlot in team en je bent sterk communicatiefJe bent gedreven en leergierigJe hebt een goede PC kennisJe bent bereid te werken in 3 ploegen Aanbod : Contract van onbepaalde duurCompetitief salarispakket met tal van extralegale voordelen : hospitalisatieverzekering, pensioenplan, tandverzekering, ecocheques, bedrijfsrestaurantEen cultuur van respect, ondernemerschap en innovatieEen job met een groot maatschappelijk belang2800 enthousiaste & gedreven collega’sGrootste productie-en verpakkingssite van Europa binnen het Pfizer netwerkHoog investeringsritmeHoogtechnologische omgevingLevenslang leren & ontwikkelenOrganisatie met de nodige aandacht voor duurzaamheid #LI-PFE Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates. Manufacturing

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier