Thuishulp in Zwevegem
Plus Home Services
Zwevegem, West-Vlaanderen, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobg8

Hou jij van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis?

 • Spreken volgende opdrachten je wel aan : algemeen onderhoud van de woning; wassen en strijken; voorbereidend werk en (helpen bij het) koken;
 • boodschappen doen; kleine naai- en verstelwerkjes?

  Ben je vriendelijk en sociaal? Neem je graag initiatief? Kan je zelfstandig werken? Ben je betrouwbaar en hulpvaardig? Dan ben jij de poetshulp die we zoeken!

  Plus Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudelijke hulp via het systeem van dienstencheques en is ondertussen uitgegroeid tot een absolute topper op de markt.

  Met 65 kantoren verspreid over heel Belgiƫ zorgt Plus Home Services dagelijks voor meer dan 30.000 tevreden klanten en medewerkers.

  Bij Plus Home Services ben je verzekerd van afwisselend werk bij vaste klanten in jouw buurt : je bent welkom met je eigen klanten of wij kunnen voor jou een geschikte match zoeken.

  Op kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vaste contactpersoon en heb je hiernaast nog extra hulp nodig, kan je beroep doen op een van onze werkbegeleiders of kan je een van onze opleidingen volgen.

  Je krijgt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en je kiest zelf of je voltijds of liever deeltijds werkt. Bij het opmaken van je uurrooster houden wij rekening met je persoonlijke situatie en 2 keer per maand zorgen wij voor een correcte betaling van je loon.

  Uiteraard heb je recht op een eindejaarspremie en vakantiegeld en bouw je pensioenrechten op. En tenslotte : we wensen het je niet toe, maar mocht je ziek worden, heb je recht op gewaarborgd loon en bij een arbeidsongeval ben je correct verzekerd.

  Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier