IT-Planet - Functioneel Analist Data Integratie
IT-Planet
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de functionele analyse van de data die worden aangeleverd in kader van regulatory reporting.

Daarnaast maak je mappings voor het Fsdm Teradata model voor Credit Risk berekeningen en rapporteringstool (van Moody's).

Jouw profiel Je bent een belangrijke schakel tussen business en IT Je hebt een goed inzicht in de end to end flow, gaande van verzamelen van data, tot opslag in het DWH tot data opvragen en rapporteren naar business Hiervoor is ervaring in DWH omgevingen en ervaring met DWH modellering vereist Goede kennis van SQL is ook vereist Je hebt ervaring met regulatory reporting (wettelijke rapportering) zoals Finrep, Corep, Basel III (3), Liquiditeit, Icaap, enz.

Het is belangrijk om een globaal beeld te hebben van hoe deze producten samengaan in de rapporten Je weet hoe de vragen van de business te challengen en deze naar een functionele analyse om te zetten.

In deze fase is jouw kennis van de producten belangrijk Samen met de modelleerders en DWH specialisten zorg je ervoor dat het DWH de nodige en juiste data kan aanleveren voor Credit Risk berekeningen en rapportering Je doet de analyse voor het mappen van de data vanuit het DWH naar de Credit Risk berekening en Rapportering Tool Je kan rekenen op de Moody's leverancier en de business teams als aanspreekpunten voor issues of vragen Ervaring met Powerdesigner en / of Moody's Risk Authority is een plus Je hebt ervaring in ten minste in één van de gebieden van Credits, Markten en Boekhouden Wat bieden we jou?

Fulltime Lange termijn Omwille van Covid19 wordt er 2 / 3 van thuis uit gewerkt (2 weken op de 3 thuis). Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties.

Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt : loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,.

 • Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet : extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.
 • Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. Interesse of vragen? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via onderstaande knop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier