Procurement Specialist ad interim
Stroom Recruitment
East Flanders, BE
7 uur geleden

is looking for a Procurement Specialist ad interim, Belgium

Area

Antwerp, Brussels, Kempen / Limburg, East Flanders, West Flanders, Wallonia, Belgium

About company

Supply Chain is een erg breed thema. Wat velen niet onmiddellijk op hun netvlies nemen is dat supply chain start bij procurement.

Sourcen van de juiste leveranciers, detecteren van het goede kwaliteitsproduct, negotiëren van prijs, analyseren van de total cost of ownership.

Bij Stroom Interim Management brengen we onze klanten in contact met ervaren aankoop managers en specialisten in direct of indirect spend.

What we offer

Stroom speurt intensief de markt af bij bestaande en nieuwe klanten op zoek naar waardevolle projecten voor onze interim managers.

We spreken met onze klanten duidelijk door wat ze willen bereiken, bereiden onze interim managers tot in de puntjes voor op wat ze kunnen verwachten opdat klant en kandidaat op basis van 1 à 2 gesprekken een goede beslissing kunnen nemen.

We werken met scherpe marges opdat onze klant de juiste prijs krijgt en onze interim manager ook financieel onze waardering voelt.

Want to join the family? Contacteer ons op +32 3 500 86 99 of op info stroomrecruitment.com

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier