Ervaren automation engineer
Whoohoo
Gent
3 dagen geleden

Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gezien als de uitvinder in de sector op vlak van machinebouw en automatisatieoplossingen. Het project wordt volledig op maat van de klant uitgerold.

Binnen het bedrijf heerst er een vlakke structuur, goede sfeer en weinig verloop. Dit komt door de uitdagende en afwisselende projecten, vrijdag samen een pintje gaan drinken en regelmatig op uitstap te gaan.

Ze richten zich ook steeds op de nieuwste technologieën en deze interesse in techniek voel je bij iedereen aan. Voornamelijk behandelen ze projecten toegepast op de automotive sector of logistieke oplossingen.

Daartoe beperken ze zich echter niet en behandelen ze door hun expertise ook projecten toegepast op de procesindustrie. Ze bieden een aantrekkelijk loon aan, aangevuld met maaltijdcheques, ADV-

dagen, hospitalisatie- en groepsverzekering, een wagen en flexibele werkuren!

What's in it for you?

 • Met verschillende programma's leren werken, met robotica als aanvulling!
 • Een takenpakket op jouw maat
 • Buitenlands verhaal is mogelijk
 • Uitdagende en afwisselende projecten, waarbij er steeds van een blanco blad wordt vertrokken
 • De mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid op te nemen
 • Aantrekkelijk salaris, aangevuld met een wagen en flexibele uren!
 • Een topsfeer met korte communicatielijnen
 • Over de functie

  Met jouw ervaring en passie in de automatisatie, sta je dan ook te springen om de machines en robots tot leven te laten komen bij afwisselende en uitdagende projecten!

  Het bedrijf combineert de machinebouw, automatisatie en robotica volledig op maat van de klant! Hierdoor kom je als automation engineer dan ook in aanraking met steeds nieuwe en uitdagende projecten.

  Afhankelijk van de klant ga je dan ook de programmatie in Siemens Step 7, Tia Portal of Wincc gaan uitwerken in combinatie met robotica.

  Je behandelt bij hun ook het volledig plaatje van het project.

  Je zit samen met de projectleider, mechanical designers, electrical engineers en IT’ers om de verschillende aspecten van het project te gaan bespreken.

  Op deze manier worden ook de knelpunten, benodigdheden en planning op elkaar afgestemd. Je gaat de programmatie volledig gaan uitwerken, maar je voert ook verschillende testfases in het atelier uit.

  Op deze manier kan een kwalitatieve opstart naar de klant verzekerd worden. De betrokkenheid bij de opstart van het project is afhankelijk van jouw voorkeur.

  Bij moeilijkheden van de automatisatie moet je wel te hulp schieten, aangezien het jouw project is en jij het beste de moeilijkheden kan inschatten.

  Heb je eerder voorkeur om steeds bij de opstart aanwezig te zijn, is dit zeker ook mogelijk! Het bedrijf houdt rekening met jouw voorkeuren en past dit toe op de interne mogelijkheden.

  Dit kan ook doorgetrokken worden naar het buitenlands verhaal. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om te kiezen tussen geen buitenland, sporadisch reizen, tot 30%, tot 50% of zelfs tot 80% reizen.

  Een waaier aan mogelijkheden dus! Het is de bedoeling dat je als ervaren PLC programmeur dan ook de meer uitdagende projecten op jou neemt! Je gaat na een inwerkingsperiode ook de optie krijgen of je de ondersteunende en coachende rol van de andere programmeurs wil innemen, ter aanvulling van de projectleider.

  Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / mechanical engineering / energietechnologie / of gelijkwaardig door ervaring
 • Je beschikt minimaal over 2 jaar ervaring als automation engineer, waarbij je met een siemenspakket hebt gewerkt
 • Het vormt een pluspunt als je reeds de programmatie van robotica hebt gewerkt
 • Je hebt een passie voor automatisatie en prototypebouw
 • Je kan jezelf vinden in de familiale sfeer in combinatie met de uitdagende en afwisselende projecten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier