Projectingenieur Gebouwentechnieken
Jan de Nul Group
Aalst, Belgium
17 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Projectingenieur Gebouwentechnieken

De grootste sluis ter wereld in Antwerpen, een innovatieve kade in Panama, het duurzame en architecturaal hoogstaande Résidence Palace in Brussel of de integrale A11. Allemaal Jan De Nul Group!

Civiele werken : de wieg van de groep én nog steeds een belangrijke divisie. Jan De Nul Group focust op complexe projecten en biedt klanten, privé of publiek, een totaalpakket op maat.

Deze aanpak, plus de technische expertise en jarenlange ervaring, zorgt er voor dat wij, ook voor civiele werken, tot de absolute top behoren.

Jan De Nul is op zoek naar gemotiveerde ingenieurs voor de uitbreiding van de afdeling Gebouwentechnieken (HVAC, sanitair, elektriciteit.

 • Je maakt deel uit van de technische dienst van de civiele werken en je staat in voor de studie, het ontwerp en de projectopvolging van speciale technieken in gebouwen.
 • Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn :

  Bestuderen en detailleren van ontwerpen.

  Zoeken naar de meest economische oplossing.

  Onderzoeken van variante oplossingen.

  Opvragen van prijsoffertes bij (onder)aannemers en leveranciers.

  Aansturen van de (onder)aannemers bij de uitvoering van de werken.

  Leveren van input bij de tenderfase van gebouwenprojecten.

  Profile

  Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen en je hebt een passie voor techniek. Je bent sterk geïnteresseerd in gebouwen en installaties.

  Je hebt een affiniteit met gebouwentechnieken (door ervaring of opleiding) en je bent bereid om een intern en extern netwerk uit te bouwen (studiebureaus, aannemers, leveranciers.

 • Je werkt vanuit ons kantoor in Aalst en je zult regelmatig verplaatsingen maken naar de werven. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans en hebt een goede kennis van het Engels.
 • Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier