Isolatiespuiter met rijbewijs C (m/v)
Konvert Construct Ieper
Lo-Reninge, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een isolatiespuiter met rijbewijs C. Je staat in voor het spuiten van de isolatie (2 componenten) op de werven.

Aanbod

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...). Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

Afdichtingen plaatsen : Dakplaten. Afdichtingen plaatsen : Kunstharsen. Afdichtingen plaatsen : Asfaltbekleding. Afdichtingen plaatsen : Dakbedekkingselementen Wij bieden een voltijdse functie binnen een dynamische KMO.

Loon volgens PC bouw en kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

Vereiste kwalificaties

Voor deze functie zoeken wij iemand die reeds ervaring kan voorleggen als spuiter van isolatie. Je bent bovendien in het bezit van een geldig rijbewijs C.

Verder ben je gemotiveerd om te werken en kan je zowel zelfstandig als in team aan de slag. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans of Engels.

Je beschikt over een stabiel werkverleden en bent woonachtig in de regio.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier