Verkoper Groenten & Fruit
Albert Heijn België
Ingelmunster, BE
il y a 3j

Jij hebt een passie voor verse groenten en heerlijk fruit! Jij laat de klanten watertanden met een prachtige uitstalling.

Je brengt een onuitputtelijk enthousiasme over op de klanten en je collega’s. Je schrikt er dan ook niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet.

Je bent bereid om in wisselende shifts te werken tussen 6 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. En aangezien Albert Heijn 7 dagen per week geopend is, ben je beschikbaar van maandag tot zondag, in een werkweek van 5 dagen.

Ons aanbod :

Als Verkoper Groenten & Fruit bij Albert Heijn België ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en onderhouden van onze verse fruit- en groenteafdeling.

Jouw dag start met het aanvullen van het assortiment en een kwaliteitscontrole. Daarnaast sta je de klant steeds met raad en daad bij tijdens hun zoektocht naar de lekkerste groenten en het sappigste fruit.

Gedurende de dag zorg je dat het aanbod van jouw afdeling steeds volledig aangevuld blijft. Met een oog voor detail zorg je ervoor dat de afdeling er steeds tip top in orde uitziet! Als Verkoper Groenten & Fruit kom je terecht in een tof, dynamisch team.

Bovenop je loon ontvang je onder andere maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en andere leuke extra’s.

Jouw profiel

 • Je spreekt Nederlands
 • Zwaar werk schrikt je niet af
 • Je hebt oog voor detail en zin voor verantwoordelijkheid
 • Je werkt hygiënisch en zorgvuldig
 • Je bent bereid om te werken volgens een wisselend uurrooster
 • Je hebt er plezier in om klanten op de eerste plaats te zetten
 • Je barst van de energie en je wil het elke dag beter doen
 • Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature