Revalidatie app
Axians
Merelbeke
4 dagen geleden
source : Student.be

Creatie van een proof of concept.Een revalidatiecentrum behandelt patiënten met een mentale stoornis of geheugenverlies. Zorgkundigen, logistiek personeel en andere hulpverlenende actoren dienen van elk van de patiënten op de hoogte te zijn van de manier waarop ze de patiënt best ondersteunen, waarmee ze rekening dienen te houden.

In een stagetraject werken we graag een backlog uit met de implementatie van een MVP mobile app. De persoon in kwestie zal op een Agile manier de mobile app ontwikkelen en designen.

Na iedere sprint zal de persoon zijn werk tonen aan de project verantwoordelijke van Axians. Hier zal de persoon feedback krijgen over het werk die reeds verricht is en wat er verwacht wordt in de volgende sprint.

In de eerste sprint zal de persoon een design maken van de functionaliteiten en de processen achter iedere functionaliteit.

Samen met een senior zal hij / zij nadenken over de technische verwachtingen en de architectuur ( + technologie keuze) van de applicatie.

Vanaf sprint 2 zal de stagiair zelfstandig programmeren aan de app. Indien de persoon zijn taken afgewerkt heeft kan hij / zij een portal maken waar een verantwoordelijke aan de hand van een computer de gegevens kan opvragen van 1 of meerdere patiënten.

Extra opties hier op is om de app mogelijk te maken voor thuisverpleging.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier