Payroll Advisor (m/v)
Konvert Office Leuven
Heverlee, BE
4 dagen geleden

Profiel

Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Advisor in voor : - de volledige verwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving- de verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie- het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met de juridische dienst- het pro-actief en klantgericht onderhouden van de relatie met de klanten

Aanbod

Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, .

 • Het administratieve personeelsbeheer opvolgen : Interne verschuivingen, overplaatsing. Het administratieve personeelsbeheer opvolgen : Pensioen en groepsverzekering.
 • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updatenDe wettelijke aangifte indienen. Loongegevens invoeren (premies, uitkeringen, maandelijkse salarissen, inhoudingen, .

 • Loonstrookjes controleren. Nieuwe werknemers verwelkomen en hun integratie bevorderen. Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie Je komt terecht in een boeiende omgeving.
 • Daarnaast word je een contract aangeboden met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering).

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een bachelor diploma bij voorkeur uit een administratief-economische richting.Je beschikt over een goede kennis van sociale wetgeving.

  Je beschikt over een praktijk- en klantgerichte ingesteldheid, een pro-actieve houding en een vlotte communicatiestijl.Je hebt zin voor initiatief en creativiteit.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier